sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Mitähän tästä tulee

Ensimmäinen viikko kolmen kuukauden Erasmus-vaihdosta Dublinissa lusittu ja koti-ikävä on kova! (tai ei...)

Täällä on muka talvi - lämpötila reilusti plussalla ja jos aurinko paistaa, on melkeen kesä! Sisällä tosin on kylmä, varsinkin aamuisin: täällä kun laitetaan lämmitys pois päältä yöksi. Nyt on myös ymmärtänyt miksi joku käyttää tossuja sisällä! (Tai kenkiä, kuten meidän vuokraisäntä). Kämpän löytäminen oli painajainen: Dublinissa ei ole asuntoja. Tai on, jos haluaa maksaa järjettömiä summia. Saatiin siis lopulta asunto, jossa molemmilla on oma huone. Vuokraisäntä asuu täällä pari yötä viikossa, muuten koko kämppä on meidän :)

Ei löydy tummaa leipää.

Koulussa meillä on kaksi kurssia: Cardiac Interventional Imaging ja Irish Radiographer and Culture. Ensimmäisellä kurssilla on mukana UCDn omat röntgenhoitajaopiskelijat ja jälkimmäisellä vain Erasmus opiskelijat. Meitä erasmuslaisia on yhteensä 15 eri maista: Ruotsista, Norjasta, Hollannista, Belgiasta ja Portugalista. Niin ja Suomesta meidän lisäksi myös yksi turkulainen. Koulua meillä on ekat neljä viikkoa ja loppuaika harjoittelua (7 viikkoa - meillä on myös lomaviikko!). Neljä harkkaviikkoa on pakollisia Inetrventional Imaging-juttuja sekä natiivikuvantamista, ja kolmeen viikkoon saimme esittää toiveita mitä modaliteetteja haluaisimme tehdä.

Koulun kampukselta. Muna.


Joka perjantaille on suunniteltu erilaista tekemistä kulttuurikurssin puitteissa. Tämän viikon perjantaina käveltiin ympäri Dublinia, ens viikolla mennän pelamaan irlantilaisia pelejä (siis urheilemaan!), siitä tulee varmaan mielenkiintoista... ....
Muuten on tarkoitus nähdä mahdollisimman paljon Irlantia myös Dublinin ulkopuolella. (Eilen käytiin jo länsirannikolla!)

Ranne. Ja jotain hyypiöitä.


Gloinne fíon bán le do thoil.

Reija & Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti